BECAUSE YOU MATTER TO ME

Lets hear what a couple of my students says about their experience with me..

Andreea Goria
Andreea Goria

Ana, tu mi-ai deschis drumul catre yoga, esti o adevarata inspiratie pentru mine. La orele Anei, tot timpul, am fost intampinata cu bunatate, rabdare, iubire si intelepciune.
“Pe masura ce incepi sa-ti urmezi calea, aceasta apare” Rumi
Namaste, suflet plin de lumina!

Leon Gabriela

Un pachet de energie pozitiva, plina de viata si de o veselie contagioasa! M-am tot gandit la un aspect negativ al firii ei, al mentalitatii ei, al fizionomiei… nu am gasit! Ca antrenoare, e sefa… autoritara, sigura pe ea, profesionista! Imi pare rau ca a plecat de la sala noastra, dar totodata ma bucur ca a plecat la mai bine! Mult succes pe viitor, meriti ce e mai bun! Puuuup!

Andra Cocei
Andra Cocei

Ana este definiția energiei pozitive, atunci când te afli în preajma ei îi poți citi bunătatea și puritatea pe chip.
Eleganța și naturalețea din timpul cursurilor de yoga ne inspiră și ne motivează de fiecare dată.
Mulțumim, dragă Ana! Pentru răbdare, pentru liniștea pe care ne-o aduci în minte și suflet, pentru echilibru și armonie.
Mulțumim că exiști.
Namaste! 🙏🏻

Valentina Vevera
Valentina Vevera

Ana este antrenoarea mea de suflet. Cu ea, zilele de luni miercuri si vineri erau in ritm de zumba – miscare si bucurie, dupa zile pline munca. Martea si joia erau despre si pentru yoga – relaxare si detasare. Ana era prezenta zilnica din viata mea. Dar am crescut, si noi, si ea, asa ca ea este in Bucuresti pentru a insufleti noi oameni iar noi crestem, ducand mai departe, la un alt nivel, ce-am invatat de la ea. Daca aveti norocul s-o cunoasteti si sa lucrati cu ea, nu ezitati. O veti indragi din prima clipa. Si, apropo, da dependenta! 😉🙃😇

Luiza Maria
Luiza Maria

Ana-Maria 😍 ce om minunat!
Prima interacțiune cu Yoga a fost prin intermediul Anei, și a fost dragoste la prima vedere, pe când și ea era încă la început în tainele predării. Vocea caldă, indicațiile precise, emoția întâlnirii au deschis căi nebănuite!
Recomand cu drag profa mea de suflet! Namaste 🙏

Mariana M. Marin

Imi amintesc manuta ei fragila care ma strangea, plina cu emotie, cand a pasit,intaia oara , intr o sala de sport. Avea 8 ani. Timida, cuminte, luminoasa, serioasa. Prea serioasa, parca, pentru anii ei! Am inteles, intr o zi, ca asta e o calitate fara de care nu poti face performanta! Si da, am invatat de la fiica mea, sa ma bucur de fiecare zi, de soare, de oameni, de emotii! Am invatat sa iubesc si sa ma iubesc asa cum sunt! Am invatat sa merg intr o sala de sport si sa nu ma opresc atunci cand obosesc, ci atunci cand termin antrenamentul!
Draga mea, Ana!! As scrie o carte despre tine! Si as numi o ” Bucurie pentru Viata”!
Multumesc! Multumesc! Multumesc!❤️🙏

Andreea Reti

Ar fi multe calitati pe care as putea sa le enumar, dar cred ca fiecare ar trebui sa le descopere. Ana insa a fost cea care a reusit sa schimbe ceva din mine, la o varsta la care nu as mai fi crezut ca se poate. Cu ea am invatat ce inseamna sa te echilibrezi, sa te straduiesti, sa faci imposibilul posibil, sa faci ceva pentru tine si doar pentru tine. Ce a facut diferenta au fost rabdarea si disponibilitatea Anei, calitati pe care rar le mai intalnesti in societatea de azi. Multumesc pt tot, Ana🤗🤗 O sa mi fie mereu dor de vocea ta calda

Scroll to Top