Yoga Experience in India

Experienta mea in India

Fericire, Implinire, Inspiratie, Prietenie, Recunostinta, Regasire.

Acestea sunt doar câteva din cuvintele care îmi apar în minte când spun “India”. Pentru mine a fost o experiență ce  mi-a schimbat complet percepția asupra vieții. Acolo mi-am conștientizat adevăratele valori și bucurii. Acolo am învățat ce înseamnă să trăiești în prezent și să fii fericit datorită lucrurilor mărunte.

            Privind în urmă, nici nu îmi mai amintesc cum m-am decis să plec. Pur și simplu m-am trezit într-o zi hotărâtă sa îmi fac un Yoga TTC(teacher training course) în India, iar în mai puțin de o săptămână aveam depozitul pentru curs plătit și biletul de avion cumpărat. A fost o acțiune de impuls și a fost cea mai bună decizie din viața mea.

Ana Yoga

Cu câteva zile înainte să plec, am facut un trip la munte și din păcate am răcit destul de urât. Febră, tuse, otită. Le-am avut pe toate. Cu o zi înainte de zbor, eu făceam injecții pe la ORL din cauză ca aveam urechile înfundate și dureri destul de mari. Fără a fi toate “bune și frumoase”, eram hotărâtă să ajung în India. Pot spune că, după cel mai lung zbor din viața mea, după nesomn, avion pierdut, impactul cu umezeala de acolo, primul gând a fost să fac drum întors spre România. Nu m-am așteptat ca, după o luna, în cea mai adâncă simplitate, să simt că sufletul meu e „acasă”.

Nu cred că pot exprima în cuvinte energia acelui loc, frumusețea oamenilor pe care i-am întâlnit, peisajele extraordinare și vibrația ridicată. A fost ca un vis! Un vis devenit realitate, un vis pe care l-aș repeat oricând, un vis care m-a învățat tot ce înseamnă Yoga de fapt, m-a învățat să cred în mine, să mă iubesc și să mă ascult.

Nu a fost deloc ușor. Programul era destul de încărcat, practicile epuizante si un manual gros de învățat. Cu toate astea, în fiecare zi descopeream lucruri noi. Mi-am înfrânt multe temeri în acea lună… Și privind în urma, mi-am făcut și cele mai frumoase amintiri.

            India m-a format ca și profesor de Yoga, dar mai ales, m-a modelat ca om. Mi-a arătat ce e important în viață, m-a învățat cum să rămân echilibrată și cum să am grija de mintea, sufletul și corpul meu. Pot spune, fără niciun dubiu, Sampoorna Yoga India este a doua mea casă! Este locul în care o parte din inima mea a rămas, locul în care mă voi întoarce mereu deschisă, locul căruia îi sunt recunoscătoare pentru mine, cea de azi!

            Multumesc, India mea dragă! Ne revedem curând!

1 thought on “Experienta mea in India”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top