Ana Marin

Yoga in viziunea mea

Ce înseamnă Yoga pentru mine? “Călăuză” către realitate, „pașaport” către propriul sine, de la modul cum mă trezesc, felul în care mănânc, gândesc și vorbesc. Yoga este suma acțiunilor din fiecare zi, este un stil de viață.

Când m-am oprit din sportul de performanță pe care îl practicam de mică, sufletul meu a rămas cu un mare gol și nu reușeam să îmi mai găsesc scopul, locul,liniștea. Nu reușeam să îmi gestionez și controlez emoțiile. Întâiul curs de Yoga a fost ca o revelație. Am înțeles ceea ce îmi lipsea și am ales să îmi încep practica cu seriozitate, iar viața mea a început să prindă, cu fiecare zi mai mult, un alt contur și un alt sens.

Încet-încet mi-am făcut curaj, am început să predau, și am hotărât mai apoi să plec în India, loc în care m-am redescoperit și am înțeles că asta îmi doresc să fac toată viața. Îmi doresc să ajut oamenii să se elibereze de stres și să îi fac să înțeleagă cât de important este să își ofere timp pentru propria persoană.

Dacă mă gândesc ce mă inspiră, mereu ajung la concluzia că motivația mea e reprezentată de persoanele care mă aleg să le ghidez în practică, persoanele care la sfârșitul orei se ridică zâmbind de pe saltea, echilibrate și răbdătoare. Oamenii aceștia mi-au devenit în timp prieteni, familie și, da, INSPIRAȚIE! De la ei învăț în fiecare zi și pentru ei vreau să devin un profesor mai bun. Nu cred că e ceva mai frumos pe lumea asta decât să simți că îți aduci o contribuție pozitivă asupra societății, și că îi ajuți pe cei din jurul tău.

Mă simt împlinită când predau și sunt recunoscătoare pentru toate șansele, oportunitățile și oamenii care au apărut în viața mea de când am descoperit Yoga.

Namaste,

A

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top