Ana Marin

Yoga in viziunea mea

Ce inseamna Yoga pentru mine? “Calauza” catre realitate, „pasaport” catre propriul sine, de la modul cum ma trezesc, felul in care mananc, gandesc si vorbesc. Yoga este suma actiunilor din fiecare zi, este un stil de viata.

                Cand m-am oprit din sportul de performanta pe care il practicam de mica, sufletul meu a ramas cu un mare gol si nu reuseam sa imi mai gasesc scopul, locul,linistea. Nu reuseam sa imi gestionez si controlez emotiile. Intaiul curs de Yoga a fost ca o revelatie. Am inteles ceea ce imi lipsea si am ales sa imi incep practica cu seriozitate, iar viata mea a inceput sa prinda, cu fiecare zi mai mult, un alt contur si un alt sens.

Incet-incet mi-am facut curaj si am inceput sa predau, si am hotarat mai apoi sa plec in India, loc in care m-am redescoperit si am inteles ca asta imi doresc sa fac toata viata. Imi doresc sa ajut oamenii sa se elibereze de stres si sa ii fac sa inteleaga cat de important este sa isi ofere timp pentru propria persoana.

                Daca ma gandesc ce ma inspira, mereu ajung la concluzia ca motivatia mea e reprezentata de persoanele care ma aleg sa ii ghidez in practica, persoanele care la sfarsitul orei se ridica zambind de pe saltea, echilibrati si rabdatori. Oamenii acestia mi-au devenit in timp prieteni, familie si, da, INSPIRATIE! De la ei invat in fiecare zi si pentru ei vreau sa devin un profesor mai bun. Nu cred ca e ceva mai frumos pe lumea asta decat sa simti ca iti aduci o contributie pozitiva asupra societatii, si ca ii ajuti pe cei din jurul tau.

                Ma simt implinita cand predau si sunt recunoscatoare pentru toate sansele, oportunitatile si oamenii care au aparut in viata mea de cand am descoperit Yoga.

Namaste,

A

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top